פנקייק בטעם בננה

רשימת מצרכים

1 ביצה
2 בננות מעוכות
1/2 כפית תמצית וניל
2 כפות שמן
2.5 כפות סוכר
1.5 כוס חלב
1.5 כוס קמח תופח
כפית וחצי אבקת אפיה

אופן הכנה

לוקחים קערה ומוסיפים אליה את הביצים והבננות המעוכות ומערביים ביחד ומתחילים בהוספת חצי כפית תמצית וניל ו- 2כפות שמן, ממשיכים לערבב ומוסיפים 2.5 כפות סוכר ו- 1.5 כוס חלב, ממשיכים שוב לערבב ובסוף מוסיפים את הקמח ואבקת אפיה עד שמתווצרת תערובת אחידה.
מחממים מחבת רחבה עם חמאה למשך כ 1-2 דקות לאחר מכן מתחילים בשלב יציקות הבלילה של הפנקייק בעזרת כף עמודה ורחבה (בדרך כלל כמו של מרקים), לאחר הוספת הבלילה מכסים את המחבת ומחכים כ- 2 דקות עד להופעתן של בועות ומיד מחליפים צד ומשאירים למשך של עד 2 דקות מקסימום. 

אופן ההגשה:

את הפנייקים אנחנו ממליצים לכם להגיש עם חמאה או שמנת או סירופ מייפל או דבש, כל אחד אוהב את הפנקייק שלו בטעם שונים. אז שיהיה לכולם בתאבון!
* נשמח לקבל את התמונות שלכם מהמתכונים שלנו.